22 Δεκεμβρίου, 2012

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»


Απλώνοντας τα κλαδιά του σε όλη την Ελλάδα , το Δένδρο της Αγάπης, συγκινεί στο άκουσμα του , και στην προσπάθεια που γίνεται , προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη. 
Μήνυμα για την μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική εκστρατεία, του Δίκτυο Τηλεόραση και του Λυκείου Ελληνίδων , που στηρίζει και προβάλλει το πνεύμα τόσο της ανθρώπινης αλληλεγγύης όσο και της προσφοράς , το «Δέντρου της Αγάπης», έστειλε, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης. Συγχαρητήρια για την ευαισθησία που διακρίνει την πρωτοβουλία του Δέντρου της Αγάπης δίνει στο Δίκτυο Τηλεόραση και στο Λύκειο Ελληνίδων η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη . Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος
μιλά για μια θαυμάσια πρωτοβουλία που καλλιεργεί την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.
Η βουλευτής της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη συγχαίρει τους διοργανωτές του Δέντρου της Αγάπης , τονίζοντας πως πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση με ουσιαστικό περιεχόμενο. Στη πραγματικά μεγάλη γιορτή , που διοργανώνει για όγδοη χρονιά φέτος, το Δίκτυο Τηλεόραση και το λύκειο Ελληνίδων τις ευχές του και τους χαιρετισμούς του, με γραπτό μήνυμα έστειλε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης Σπουδαία Πρωτοβουλία χαρακτηρίζει το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης.
Θερμό μήνυμα απέστειλε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου μιλά στο μήνυμα της για τη σημασία του Δέντρου της Αγάπης και τη βοήθεια που προσφέρεται στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα.
Τέλος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρης στο χαιρετισμό του δίνει θερμά συγχαρητήρια για την ευαισθησία που διακρίνει την πρωτοβουλία του Δέντρου της Αγάπης από Δίκτυο Τηλεόραση και την κ. Φωτεινή Αραμπατζή καθώς και την πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Στέλλα Ελευθεριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου