18 Δεκεμβρίου, 2010

Φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Δέντρου της Αγάπης

Πραγματοποιήθηκε η Φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης του Δέντρου της Αγάπης!!!
Την εκπληκτική και συγκινητική σκηνογραφία επιμελήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ και τη συνόδευσε με την ζεστή και βιωματική αφήγησή του ο ηθοποιός Χρήστος Μωραΐτης.
Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας για να επισκεφτούν τη Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία που άνοιξε τις πύλες της με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, τα παιδιά αλλά και  όλους εμάς που γινόμαστε αυτές τις μέρες παιδιά.  Οι ενθουσιώδεις όπως κάθε χρόνο εθελοντές πλημμύρισαν το χώρο παρασύροντας  με τον  ενθουσιασμό και το κέφι τους όλους μας σε ένα γιορτινό πανηγύρι.

Μετά από την πρώτη μας ξενάγηση στο Σπίτι των Ευχών, το Αρτοποιείο του Αη Βασίλη, το Ζαχαρένιο Σπίτι και το Ταχυδρομείο του αγαπημένου άγιου των παιδιών, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες της Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας. Μαθητές Δημοτικών Σχολείων κατέκλυσαν τη φαντασμαγορική σκηνή του Δέντρου και παρουσίασαν την αυτοσχέδια χορογραφία τους σε ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών στα πλαίσια του Διαγωνισμού Χορογραφίας που είναι ένας από τους 4 διαγωνισμούς που διενεργούνται φέτος στα πλαίσια του Δέντρου της Αγάπης. Εντυπωσιακό το 1ο μέρος του διαγωνισμού με τους μικρούς χορευτές και τις μικρές χορεύτριες να κλέβουν στην κυριολεξία την παράσταση με τις χορευτικές τους επιδόσεις αλλά κυρίως το κέφι τους. Αναμένουμε με ανυπομονησία το 2ο μέρος του Διαγωνισμού το Σάββατο το απόγευμα στις 18.30 με μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.

Μια μικρή λοιπόν γεύση σήμερα από το πανηγύρι χαράς, γιορτής, εθελοντισμού και εκδήλωσης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο να κρεμάσετε τις μπάλες σας και να επισκεφτείτε τη παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία. Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και υποσχόμαστε να σας παρασύρουμε στη χαρούμενη και γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του δικού μας Δέντρου, του Δέντρου της Αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου