23 Δεκεμβρίου, 2012

Λαμπερή και η 2η μέρα για Το Δέντρο της Αγάπης!

Πλημμύρισε από Σερραίους η πλατεία ελευθερίας , δεύτερη ημέρα σήμερα της μεγάλης κοινωνικής και πολιτιστικής εκστρατείας του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση και του Λυκείου των Ελληνίδων . Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να κρεμάσουν μπάλες προσφοράς, αλτρουισμού και αλληλεγγύης στο δέντρο της Αγάπης .
Από το πρωί οι κυρίες του Λυκείου των Ελληνίδων βρίσκονταν στο πόστο τους προμηθεύοντας τους Σερραίους με χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα κάνουν και φέτος το δέντρο της Αγάπης να φτάσει πολύ ψηλά.
Για ακόμη μια χρονιά παρόντες στο δέντρο της Αγάπης οι πολιτιστικοί σύλλογοι , τα σχολεία και τα φροντιστήρια του νομού που ενίσχυσαν το εορταστικό κλίμα της μεγάλης εκδήλωσης με χορούς και τραγούδια.
Τις καρδιές όλων και κυρίως των μικρών παιδιών έκλεψε για ακόμη μία φορά η χριστουγεννιάτικη πολιτεία. Τα φλας δε σταμάτησαν στο πλέον αγαπημένο σπίτι της πολιτείας , αυτό του Αη Βασίλη. Με ενθουσιασμό τα μικρά παιδιά φωτογραφίζονταν με τον αγαπημένο άγιο όλων που υποδεχόταν εγκάρδια τους μικρούς φίλους ακούγοντας τις επιθυμίες τους και μοιράζοντάς τους λαχταριστά γλυκίσματα.
Επειδή όμως ο Αγιος Βασίλης πρέπει να έχει στα χέρια του και τα γράμματα με τις επιθυμίες των παιδιών στο ταχυδρομείο του Αη Βασίλη γινόταν και σήμερα το αδιαχώρητο.
Τα παιδιά όμως αποδείχτηκαν και οι καλύτεροι αρτοποιοί ζυμώνοντας και ψήνοντας ψωμιά στο αρτοποιείο της χριστουγεννιάτικης πολιτείας.
Ευφάνταστες ζωγραφιές με το δέντρο της αγάπης αποτυπωμένο με παιδική αθωότητα μπορούσαν και σήμερα να δουν και να αγοράσουν όλοι οι Σερραίοι από το σπιτάκι της πολιτείας όπου εκτίθενται τα έργα των μικρών παιδιών.
Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα με ευχές από την πολιτεία δε θα μπορούσε να λείπει και το αντίστοιχο σπιτάκι.
Επίσης τα μικρά παιδιά ξεδίπλωσαν τις δημιουργικές τους ικανότητες φτιάχνοντας με τη βοήθεια της μαγείρισσας κυρίας Στέλλας.
Και φέτος πολιτικοί και άλλο φορείς του νομού επισκέφτηκαν το δέντρο της αγάπης και κρέμασαν το στολίδι τους στο δέντρο της Αγάπης.
Ελάτε όλοι στο Δέντρο της Αγάπης. Αγκαλιάστε τη μεγάλη γιορτή και δώστε χείρα βοηθείας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Για να στείλουμε για ακόμη μία χρονιά μηνύματα αγάπης, μεγαλείου ψυχής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου