07 Δεκεμβρίου, 2010

Ανακοίνωση Προς τις Σχολές Πληροφορικής

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις Σχολές Πληροφορικής για τον διαγωνισμό ταινίας, που διοργανώνουμε φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δέντρου της Αγάπης.
Προσκαλούμε λοιπόν τα παιδιά  να διαγωνιστούν στην δημιουργία  ταινίας πολυμέσων με θέμα: « Το Δέντρο της Αγάπης: συμμετοχή, εθελοντισμός, αλληλεγγύη»
Τα παιδιά μπορούν να οργανωθούν κατά την βούλησή τους σε ομάδες και να δημιουργήσουν μια ταινία, διάρκειας έως 5 λεπτών, όπου με τη χρήση των ακόλουθων μέσων –εικόνα, ήχος, τραγούδι, παντομίμα,  δρώμενο,  χορός- ( ένα από αυτά ή όλα μαζί) θα εκφράσουν τις σκέψεις, τις απόψεις, τη δημιουργικότητά τους στο θέμα του διαγωνισμού.

Η επεξεργασία της ταινίας μπορεί να γίνει με λογισμικό της δικής σας επιλογής, οι ομάδες μπορούν να έχουν οποιαδήποτε σύνθεση με την προϋπόθεση πως θα απαρτίζονται από παιδιά ίδιας ηλικιακής βαθμίδας (αυτό θα είναι ένα από τα  κριτήρια διαφοροποίησης και αξιολόγησης των συμμετοχών από την επιτροπή).

Τα κριτήρια αξιολόγησης θα αφορούν περισσότερο την πρωτοτυπία, τη συμμετοχή και το περιεχόμενο του μηνύματος της ταινίας και σε μικρότερο βαθμό τις τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη δημιουργία της ταινίας και την καλλιτεχνική αρτιότητά της.

Οι τρεις (3) καλύτερες ταινίες, που θα έχουν αξιολογηθεί από τη σχετική επιτροπή, θα βραβευτούν (με επαίνους και πλούσια δώρα) κατά την τελετή λήξης στις 20 Δεκεμβρίου 2010. Επικεφαλής της Επιτροπής Αξιολόγησης θα είναι ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ!

Δηλώσεις συμμετοχής και αποστολή ερωτημάτων στο email: todentrotisagapis@gmail.com

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν από το ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Δέντρου της Αγάπης. Να σας ενημερώσουμε ότι θα γίνεται αναφορά της σχολής, τα παιδιά των οποίων συμμετέχουν και διαγωνίζονται στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Παράδοση ταινιών μέχρι 14/12/2010
Τόπος παράδοσης: Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών,
Κωνσταντινουπόλεως 33, Σέρρες
Τηλ.: 23210 23390, Fax: 23210 53988                      

καθημερινά 18.00-21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου